Nieuw: Alle Likfoto’s bij elkaar

Nieuw op deze site is een verzameling van alle Likfoto’s bij elkaar. Een likfoto is een foto, waarbij een BN’er op een sexy manier haar tong uitsteekt. Dit komt door de titel van deze site: BN’ers die Likken. Een bekende vrouw/aantal bekende vrouwen heeft die titel te letterlijk genomen, waarbij vervolgens heel veel vrouwen het overnamen. Alleen bleek dit geen trend te zijn van een aantal weken. Sinds half augustus begon die rage en tot de dag van vandaag worden er alleen maar meer likfoto’s gemaakt. Eerst een paar per week. Nu een paar per dag. Aan de linkerkant van het scherm is er knop bijgekomen, met de naam “Likfoto’s”. Door daar op de klikken zie de laatste en alle likfoto’s die gemaakt zijn. En dat wordt soms aangevuld als er deze site een likfoto publiceert. Maar omdat het een paar per dag zijn, kan deze site niet alles publiceren. Af en toe zal er dan een likfoto gepubliceerd worden en is dan terug te vinden in de knop Likfoto’s. Maar weet goed. Je hebt standaard likfoto’s en sexy of aparte likfoto’s. Als het een standaard likfoto is, dan is de kans natuurlijk kleiner dat het gepubliceerd wordt, dan wanneer het een sexy of aparte likfoto is. Dat spreekt voor zich. Dus ben je bekende vrouw, doe je best!