Heb Respect als een BN’er toch Geen Pikante Foto online wilt hebben

Vandaag kwam er een zeer pikante foto op een instagrampagina van een bekende vrouw te staan. Die is legaal gemaakt en dus niet prive/illegaal. Maar diezelfde ochtend heeft zij die foto weer verwijderd, omdat ze het toch iets te ver vond gaan en liever niet online wou hebben staan. Omdat ie zo kort online heeft gestaan, is ie nergens uitgelekt. Het kan zijn dat sommige mensen die foto van haar hebben gedownload, maar houden het lekker op hun pc en gaan het niet verspreiden. Maar omdat zij het verwijderd heeft van haar instagram, heeft ze liever niet dat mensen die foto zien en online verspreid wordt. Daarom dit bericht voor de mensen die toch die foto van haar op de pc hebben staan. Laat die foto lekker op je pc en verspreid het niet. Jij zou het ook niet leuk vinden als je iets publiceert en toch liever niet wou. Ze is gewoon op tijd geweest met verwijderen. Dus ga haar niet lastig vallen, mocht je het toch verspreiden. Op zich stelt die foto niet zo heel veel voor. Maar als iemand het niet wilt, doordat ze het verwijderd heeft, wie ben ik of jij om te bepalen of ie wel online mag komen. Als zij het niet wilt, dan hebben we dat te respecteren. Dus hou de foto lekker voor jezelf en verspreid het niet. Om wie het gaat en wat er precies te zien was, kan deze site helaas niet vertellen. Ze heeft het op dit moment al moeilijk genoeg.