Renee van der Schoot durft Niet Naakt naar de Sauna

Hieronder zie je een foto van Renee van der Schoot. Zij is bekend van Youtube video’s, van onder meer haar eigen kanaal en heeft meegedaan aan andere youtubekanalen en is vaak in video’s te zien geweest. Deze site kwam erachter door contact op te nemen met saunaresorts dat er geen 1 bekende vrouw regelmatig naakt naar de sauna gaat. En zo is dat blijkbaar ook bij Renee van der Schoot. Hieronder zegt ze dat ze naar de Spa (wellness gaat). Ze heeft een bikini aan met een badjas. Maar doordat ze een bikini aan heeft, geeft ze al aan Niet Naakt naar de sauna te gaan. Zelfs niet in het buitenland, als je het wellnessresort googled. Laat staan in Nederland, waar ze misschien herkend kan worden. BN’ers Likken wil haar niet in een hokje stoppen. Maar zo met deze foto aangeven dat vele andere bekende vrouwen dit ook doen. Waarom er geen 1 bekende vrouw regelmatig naakt naar de sauna gaat, is niet bekend.