Welke Bekende Vrouw wil Exclusief Materiaal voor deze site maken?

Deze site publiceert al een tijdje sexy foto’s van bekende vrouwen. Maar deze site heeft nog nooit Exclusief Materiaal gehad, om het te mogen publiceren, zonder dat het op instagram staat van die BN’er. Daarom deze oproep naar bekende vrouwen toe. Mocht jij een bekende vrouw zijn en wil je voor deze site een keer exclusief materiaal maken, dan kan je die mailen via de Tip Pagina, door HIER te klikken. Hopelijk kan je begrijpen dat deze site ook wel eens exclusief materiaal wilt hebben, zonder dat alle andere media er ook gebruik van kunnen maken, wanneer het via instagram gepubliceerd wordt. Dus ben je een Bekende Vrouw en wil je deze site wat exclusief materiaal sturen, dan kan dat via de tip pagina. Je kan gewoon ANONIEM doen.