Poll voor de Bekende Vrouwen, waarom zij NIET naar de Sauna gaan

Deze site had een aantal weken geleden een artikel geschreven, dat er werkelijk nooit 1 Bekende Vrouw (bedoel dus niet mannen) naar een saunaresort is geweest. Misschien sommigen 1 keer, maar niet vaker. We hebben het dan over naakt naar de sauna gaan. Hier is de site toen achter gekomen, door contact op te nemen met verschillende saunaresorts, die het allemaal hebben verteld dat er nog nooit 1 bekende vrouw is geweest. De site vroeg zich dit af, omdat ze wel vaak hu kleren uit doen. Al blijkt dat om publiciteit en geld te gaan. Daarom wilt deze site graag weten waarom ze niet naar de sauna gaan. Deze poll is dus bedoeld voor Bekende Vrouwen (dus geen bekende mannen of onbekende mensen). Ben je een bekende vrouw, vul hieronder in waarom jij niet naar de sauna gaat.

Waarom ga jij als Bekende Vrouw Niet naar de Sauna?