Dit vinden de Mensen de Mooiste Sexy Foto’s van BN’ers

Deze site hield sinds eergisteren een poll met de vraag wat mensen nou de mooiste sexy foto’s van BN’ers vinden. En daaruit is een antwoord gekomen. Bijna IEDEREEN was duidelijk erover eens dat het een Privefoto moet zijn, wat gemaakt moet zijn in haar of iemands HUIS. En dus niet in de tuin, op het strand. En al helemaal GEEN foto van een photoshoot. Daar had niemand op gestemd. Ook al zijn ze soms pikanter. Dus een PRIVE FOTO IN HUIS, gemaakt met je mobiel. De mensen vinden dat blijkbaar mooier en sexier, omdat het prive is, waardoor het niet gemaakt is en een thuissituatie van de BN’er creeert. Alsof je bij haar in huis meekijkt. Naast dat moeten de foto’s MINIMAAL IN ONDERGOED/LINGERIE zijn of meer. Dus niet alleen een slip of een BH. Dus allemaal samengevat. Mensen zien dus het liefst privefoto’s, gemaakt met de mobiel, in haar/iemands huis. Waarbij de bekende vrouw minimaal in ondergoed moet staan of verder. Dus bv een halve topless foto, bottomlessfoto, of alleen een blote rug. Mocht je als bekende vrouw niet in ondergoed willen. Dan alleen een bh of slip. Zolang het maar duidelijk in een huis gemaakt is, zonder dat het een foto van een photoshoot is. Ook is die pikanter. Mensen vinden het sexier, als ze een foto te zien krijgen, waarbij tot de verbeelding spreekt, dat die zelfs uit zou kunnen lekken. Het klinkt heftig, maar stelt niks voor. Hieronder een voorbeeld. Dus mocht je een BN’er en zulke foto’s willen maken, omdat je meer publiciteit wilt. Dan weet je wat mensen (mannen als vrouwen) graag willen zien. Dus ben je een BN’er, doe je best!

Dit is een voorbeeldfoto van Emma Deckers. Hier moet je dus aan denken. In huis privegemaakte foto (niet buiten), waarbij in het huis iets pikants te zien is. Het liefst dus minimaal in ondergoed, tenzij je de foto zo sensueel maakt, dat een bh of slip ook voldoende is, zoals hieronder. !!! Weet dat als je af en toe pikante foto’s maakt, jij als BN’er letterlijk 10 keer meer volgers krijgt, dan wanneer iemand totaal geen pikante foto’s maakt. En meer volgers, betekent meer publiciteit en dus ook meer aanbiedingen. Bijna elke bekende vrouw doet het. Dus je hoeft je nergens voor te schamen !!!