Zelf Italiaanse Beroemdheden doen aan Pikante Foto’s op Instagram

Mensen denken altijd dat alleen Amerikanen en wat minder nette landen, zoals Nederland, veel pikante foto’s op hun instagram plaatsen. Maar dat is niet zo. Zelfs in het nette Italie, doen italiaanse beroemdheden expres aan het maken van pikante foto’s. Zo zie je maar dat als italianen het zelfs doen in het zeer gelovige land, dan doen ze het overal in de wereld als je bekend bent in dat land. Wat BN’ers dus doen, ten opzichte van andere landen, is dus heel normaal. Het was eerst een trend een aantal jaar geleden toen instagram kwam. Het nam enorm toe toen deze site 2 jaar geleden ermee begon (lekkerebners.nl). En tot de dag van vandaag worden er nog steeds pikante foto’s door BN’ers gemaakt. Puur natuurlijk om gratis publiciteit te krijgen. Waarom niet. Maar in Italie doen ze zelfs aan het maken van pikante foto’s. Hieronder een voorbeeld van een italiaanse zangeres (Emma Marrone).