Beelden van Sarah Chronis “Uitgelekt”

Ja, er zijn naaktfoto’s uitgelekt van Sarah Chronis. Maar nee, geen privefoto’s. Het gaat om beelden van de film Bloedlink. Die foto’s staan al overal op het internet van de film die ongeveer 2 jaar geleden uit is gekomen, waar zij naakt te zien was. Haar kleren werden uitgedaan door de ontvoerders tijdens een ontvoering. Maar waarom worden deze beelden als uitgelekt beschouwd? Vandaag zijn die beelden op de site terecht gekomen waar ook uitgelekte naaktfoto’s staan van celebs en BN’ers, zoals die van Marlijn Weerdenburg. Ondanks dat die beelden overal op internet te vinden zijn en gewoon van een film afkomstig is. Doet die site net alsof het uitlekkende naaktfoto’s van haar zijn. Maar bezoekers van die site weten natuurlijk ook wel dat het geen privebeelden zijn. Al met al is het dan wel verwarrend voor de bezoekers. Maar vooralsnog is er niks aan de hand en hoeft Sarah Chronis geen actie te ondernemen om ze te laten verwijderen.