Welke Bekende Vrouw wil op Kosten van Deze site naar de Sauna?

Mensen die deze site regelmatig bezoeken, hebben gelezen dat deze site erachter is gekomen er geen enkele bekende vrouw naar de sauna gaat naar normale dagen (naakt). Op zich ook een beetje logisch, omdat ze anders herkend worden. Maar ja als er wel 1000 bekende vrouwen zijn (bekende en minder bekende) en ze gaan wel uit de kleren voor geld, dan is dat een beetje raar. Nu is in het nieuws gekomen bij Editie NL dat normale mensen ook preutser zijn geworden, doordat ze meer gebruik maken van badkledingdagen. Al blijken het meer jonge vrouwen te zijn, die het doen, omdat vlogsters ook naar badkledingdagen gaan. En zoals deze site al zei, zijn zij ook BN’ers en gaan dus ook niet naakt. Maar om toch meer impuls te geven dat een Bekende Vrouw (geen man) ook een keer zonder kleren naar de sauna gaat, mag de bekende vrouw op kosten van deze site ernaar toe. Plus iets ernaast. Dat kan dus eten, massage of wat dan ook zijn, wat ze daar hebben. Wel moet de bekende vrouw achteraf ANONIEM een interview geven aan deze site wat ze ervan vond. Om zo de bezoekers op de hoogte te brengen wat een bekende vrouw ervan vindt, dat ze echt naar de sauna is geweest. Deze site gaat er niet van uit dat iemand reageert. Maar mocht er toch een bekende vrouw zijn die interesse heeft om dit bv samen met een vriendin te doen, dan zij reageren via de contactpagina, door HIER te klikken! (p.s. Fakers die deze site op willen lichten, komen op deze site te staan. Dus kijk uit wat je doet :>)