Anouk Maas en Gwen van Poorten zijn Zeer Achterbaks

Tenminste dat vindt deze site. Staat misschien een beetje vreemd op deze site. Maar als je leest waarom, dan is het ook wel begrijpelijk. Anouk Maas en Gwen van Poorten had ik een tijdje terug via instagram gemaild (door een post te plaatsen) met deze site als tip, voor als ze sexy foto’s willen maken, dat deze site wat aan heeft. Zo heeft de site ongeveer 30 vrouwen gemaild onder een aantal fake accounts, dat die vrouwen van deze site af weten, zodat ze weten dat als ze een sexy foto maken, het ook op deze site komt te staan. Wel zo netjes. En leuk voor hun dat ze weten, dat ze meer publiciteit kunnen krijgen met deze site. Maar nu heeft deze site 6 vrouwen gemaild die vaak sexy foto’s maken op hun instagram, om te informeren, dat zij nu ook via deze site foto’s kunnen uploaden om het hier te posten, voor als instagram moeilijk doet, omtrent amerikaanse schendingsrechten. Maar wat blijkt Anouk Maas en Gwen van Poorten heeft het account van deze site geblokkeerd, zodat deze geen berichten meer kan posten. En dat is het achterbakse eraan. Ze zijn volop bezig met het posten van sexy foto’s voor meer media aandacht. En hebben ook sexy in een aantal bladen gestaan. Dus dan zou je denken dat ze blij zijn als een site ook die foto’s publiceert, aangezien er maar nauwelijks sites zijn die die foto’s oppikken. En dat het is achterbakse ervan. Anouk Maas en Gwen van Poorten posten iedere keer sexy foto’s. Soms zelfs verder. Doen hun kleren uit voor geld. Maar als die foto’s op deze site staan, dan is het opeens ordinair. En dat terwijl deze site meer bezoekers dan hun instagram account. Zo leer je ook mensen kennen. Het is misschien apart dit bericht. Maar mensen mogen best weten hoe sommige personen in elkaar zitten.