Voor BN’ers: Maak andere Pikante Foto’s

Dit bericht is bestemd voor BN’ers. Vaak gaan jullie (Bekende vrouwen) pikante foto’s plaatsen op jullie instagram. Al ziet deze site wel altijd dat jullie dat expres doen. Al zijn het altijd bikini of blote benen foto’s. Net als andere dingen, wilt men ook af en toe afwisseling. En ook op deze site en de volgers op jouw instagram. Daarom is mijn vraag of jij als BN’er voortaan andere pikante foto’s kan maken. Wat precies moet je zelf verzinnen. Maar zolang het maar geen bikinifoto’s zijn of foto’s van je benen. Speel eerder met je slip of doe iets in lingerie. Of gebruik je handen of voorwerpen om intieme delen af te dekken. Soms doen bekende vrouwen dat ook wel. Maar andere bekende vrouwen vaak weer niet. Mocht je goede voorbeelden willen hebben van BN’ers. Kijk dan eens op de instagram pagina’s van Robin Martens, Anouk Maas, Gaby Blaaser en Fajah Lourens. Die doen het goed door veel afwisseling. En weet dat je niet je borsten hoeft te laten zien. Maar bv handen ervoor, een voorwerp ervoor. Of totaal wat anders. Als het maar iets pikants heeft wat je niet standaard tegenkomt, zoals bikinifoto’s op het strand, wat de laatste tijd het geval is. Dus ben je een bekende vrouw, doe je best! (ik meld het op deze site, omdat het asociaal is BN’ers persoonlijk te mailen of ze andere pikante foto’s willen maken. Dus vandaar dit algemene bericht)